Tegetel Telecom en ICT Specialist Gorinchem

Support op afstand

TéGéTèl | HBA helpt u graag! Via de Support-op-afstand buttons kunnen wij live op uw scherm meekijken en uw computer op afstand bedienen. Volgt u de aanwijzingen van onze helpdesk medewerker om uw problemen te verhelpen.

Download hier de Windowsversie
Download hier de Mac versie

Contact met TéGéTèl | HBA?

Maak een vrijblijvende afspraak

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen

Op deze website maken wij gebruik van cookies. Dit om u een goed functionerende website aan te kunnen bieden, instellingen en voorkeuren van de gebruikers te onthouden, zodat onder meer kan worden bijgehouden welke pagina’s worden bezocht en zodoende om een anoniem profiel op te bouwen van het online gedrag. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media.

Lees hier meer over in onze Privacy- en cookieverklaring.