Tegetel Telecom en ICT Specialist Gorinchem

Schade-aan-uw-smartphone

Schade aan uw smartphone?

Schade, ruim een kwart van de smartphonebezitters krijgt er mee te maken. Waterschade, stoot- of valschade zijn meestal de oorzaak van een defecte smartphone.

Repareren

Het repareren van een smartphone is zeer secuur en specialistisch werk. TéGéTèl | HBA werkt daarom samen met enkele zorgvuldig geselecteerde reparatiepartners. Een schade moeten laten herstellen is natuurlijk erg vervelend, zeker omdat u een zakelijke toestel geen moment kunt missen. Bij het plannen van de herstelwerkzaamheden houden we daar rekening mee. Moet u uw smartphone onverhoopt langer missen, dan heeft TéGéTèl | HBA (bijna altijd) een leentoestel beschikbaar. Uw gegevens kunnen tijdelijk worden overgezet zodat u tijdens de reparatie zo min mogelijk hinder ondervindt.

Schade voorkomen

Het gezegde ‘voorkomen is beter dan genezen’ is ook van toepassing op schade aan uw smartphone. Een goede bescherming zorgt er immers voor dat u minder risico op (ernstige) schade loopt. TéGéTèl | HBA biedt u daarom een ruim assortiment met screenprotectors, beschermhoesjes, cases en zelfs speciale bescherm boxen voor op de bouwplaats.

Wilt u een schade laten herstellen of juist voorkomen? Wij begroeten u graag in onze showroom in Gorinchem of Hendrik-Ido-Ambacht.

Contact met TéGéTèl | HBA?

Maak een vrijblijvende afspraak

Schrijf in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en aanbiedingen